Maailma kaipaa pelastusta

Kuten edellisistä postauksista on voinut päätellä (ja kuten Hollywoodkin sen tietää) supersankarit ovat nyt IN. Eikä pelkästään siksi, että niistä saa herkullisia toimintaelokuvia, vaan myös siksi, että niitä voi hyödyntää myös oman osaamisensa tunnistamisessa.

Supersankarityöpajoissa olemme siis pohtineet omia taitojamme ja suunnitelleet sen pohjalta erilaisia, varsin persoonallisia supersankareita. Oma osaaminen on sarjakuvan keinoin muuttunut supervoimaksi, jonka avulla voidaan pelastaa se maailma tai ehkä jotain muutakin, kuten alla oleva IroniaMies esittelee.

© IroniaMies

© IroniaMies

© Kaisa Nikku

© Kaisa Nikku

Toistaiseksi nimetön supersankari auttaa ehkäisemään ilmastonmuutosta ja taistelee luontoa tuhoavia ihmisiä vastaan eläinten ja kasvien avustamana.

© Matzy

© Matzy

Moderni Pelle Peloton uudistetun pikku Apulaisen kanssa tulevaisuuden teknologisessa maailmassa. Varoitus: saattaa sisältää keksintöjä.

© Emmi Uusitalo

© Emmi Uusitalo

HaliHannele on opettaja, joka haluaa pelastaa kaikki kaltoin kohdellut lapset.

© Elias Vettenranta

© Elias Vettenranta

Punkmies vastustaa kaikkea virallista ja rauhallista. Hän tulee häiritsemään viattomien ihmisten elämää. Punkmiehen tunnistaa siitä, että hän kantaa mukanaan vahvistinta ja kitaraa ja huutaa säröisen kitarasoundin yli rivoja säkeitä.

Vastaa