Unelmointia etsivän nuorisotyön piirissä

Huhtikuun aikana Näkymättömät-hanke rantautui myös Uuraisille etsivän nuorisotyön pariin. Kolmen intensiivisen pajan aikana osallistujat piirsivät paperille erilaisia omakuvia ja muita pohdintoja kolmen teeman valossa. Identiteettiä, omaa osaamista ja tulevaisuuden haaveita käsitelleet pajat konkretisoivat nuorille mielessä pyörineitä ajatuksia ja pohdintoja siitä, mihin tässä ollaan pyrkimässä ja millaista työtä se vaatii.

Monet upeat työt jäävät tässä postauksessa esittelemättä, koska nuoret eivät halunneet keskeneräisiä töitään näytille. Yksi teos kuitenkin sai luvan päästä julkisuuteen, vaikka tarinan onnellinen päätös jäikin vielä näkemättä.

Projektista voit lukea lisää Uuraisten paikallislehden sivuilta.

Työn alla kansikuva "kiinalaisen muotokuvan" pohjalta.

Työn alla kansikuva ”kiinalaisen muotokuvan” pohjalta.

Unelmien tavoittelua: miten päästä esteiden ohi ja saavuttaa tavoitteet? Tätä pohti sarjakuvan keinoin Anna-Mari Mäenpää.

Unelmien tavoittelua: miten päästä esteiden ohi ja saavuttaa tavoitteet? Tätä pohti sarjakuvan keinoin Anna-Mari Mäenpää.

Vastaa